A Simple Key For su tesisatçısı Unveiled

Wiki Article

Evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Su hasarı riskini azaltarak ev sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor.

Kameralı su kaçak tespiti nasıl yapılır? Kırmadan su kaçağı tespitinde tesisat ustalarımız ilk işlem olarak şebeke suyunu kontrol etmektedir, sızdırmazlık testleri uygular eğer bir sorun var ise akustik dinleme cihazı ile sorunlu bölgeyi tek fayansta bulur ve onarımlarını sadece o bölüm içinde two yıl garantili olarak gerçekleştirir.

Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar vermeden one hundred% noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Hemen arayın servisimiz thirty dk da ayağınıza gelsin. Su kaçağı tespitinde artık tesisatınıza zarar vermeyin.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Termal Kameralar: Termal kameralar, su sızıntılarını tespit etmek için kullanılabilir. Termal kameralar, sızıntı noktalarındaki sıcaklık değişikliklerini tespit ederek su kaçaklarını belirleyebilir.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek su kaçağı tespit buluyoruz. Kaçak eğer temiz su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan damlama yapıyor ise o zaman kameralı cihazlarla gider su kaçağı tespit boruları taranarak bulunmaktadır.

Tesisatta su kaçağı belirtileri varsa kesinlikle herhangi bir yeri kırmayın 7/24 hemen kaçak su tespiti yapan firmamızı arayın ve randevu alın.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda dimensions gardenımcı olacaktır.

Acil Tesisatçı Ustası İstanbul / Ankara / İzmir su, doğalgaz su kaçağı tespiti mekanik tesisat işlerinizde arıza tamir bakım işlerinizi yapıyor

Üst katta bulunan kişilerin su kullanımı olduğunda akma yapar. Akan yerin rengi farklı olduğu gibi koku da yapabilir. Bu belirtiler ile karşı karşıya iseniz kaçağın pimaş borusundan olduğu tahmin edebilirsiniz.

Son teknoloji cihazlarımız su kaçağı tespiti ve uzman ekibimizle %a hundred müşteri memnuniyeti odaklı su kaçağı tespiti çalışıyoruz. Sizlere su kaçak tespiti konusunda hizmetlerimizi en profesyonel cihazlarla sunuyoruz. Su kaçağı tespitini yapan cihazlarımızla evinizi inşaat alanına çevirmeden su kaçağını tespit edip kırmadan onarımını yapıyoruz.

Fayans aralarında bulunan derzler bitti ise buralardan alt kata su sızıntısı olabilir evde bu durumuda kontrol edebilirsiniz.

Fakat cihazı sağlıklı kullanmanız ve sonuçları iyi yorumlamanız gerekir. Diğer önemli konu ise bazı durumlarda yanlış bilgilere ulaşabilirsiniz. Tam anlamıyla doğru noktasal tespit noktasını bulamayabilirsiniz.

Report this wiki page